Jajka faszerowane na różne sposoby:
Z majonezem i szczypiorkiem;
Z musem pieczarkowym;
Z musem z wędzonych rybek;
Z twarożkiem smakowym i czerwonym pieprzem ;
Z anchois;
Z tuńczykiem.
Kanapki Wielkanocne:
Z jajkiem i kiełkami
Z serem żółtym, jajkiem i warzywami
Z serem wędzonym i warzywami
Z serem brie i jabłuszkiem rajskim
Z serkiem feta i rzodkiewką
Z anchois i jajkiem
Wiosenna z twarożkiem i warzywami
Z łososiem, pomidorkiem koktajlowym i kaparami
Roladki z serkiem i papryką;
Roladki ze szpinakiem
Pstrąg wędzony na grzance
Patera mięs pieczonych:
Szynka pieczona;
Schab ze śliwką;
Karkówka w ziołach.
Pasztet
Półmisek Wielkanocny:
Tatar z łososia z kaparami i jajeczkiem przepiórczym;
Galaretki ze szparagami i krewetkami;
Roladki szpinakowe z serem feta;
Talarki rybne glazurowane
Przekąski zimne:
Kaczka z jabłkami;
Tortilla szpinakowa z wędzonym łososiem i kremowym serkiem ;
Pasztet z zająca z winogronami;
Tatar z łososia z jajkiem przepiórczym;
Tarta ze szpinakiem i karmelizowana cebulką;
Sałaty:
Z brokułami, jajkiem, groszkiem i majonezem
Mieszana ze świeżymi warzywami
Z karczochami, bobem, i serkiem camembert
Sałatka ziemniaczana z warzywami;
Sałatka z ryżem, jajkami, ogórkiem konserwowym, migdałami i sosem czosnkowym;
Sałatka wiosenna ze świeżych warzyw.
Sałatka jajeczna z porami i rodzynkami;
Sałatka z sałaty lodowej z pomidorami, pestkami dyni i kiełkami;
Sałatka ziemniaczana z karczochami, kaparami i korniszonami.
Dania główne:
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
Biała kiełbasa pieczona z sosem chrzanowym
Medaliony wieprzowe z szynką parmeńską i suszonymi pomidorami
Kulebiak z fasoli i jajek.
Kulebiak z mięsem i kapusta kwaszoną.
Gołąbki z mięsem i ryżem w sosie pomidorowym;
Dodatki:
Pieczywo
Masła smakowe
Kremowy chrzan z jabłkiem.
Sos żurawinowo-chrzanowy.
Desery wielkanocne:
Mazurki – różne
Baba Wielkanocna;
Keks z owocami;
Sernik z rodzynkami;