Catering Warszawa
Start     O nas     Menu     Galeria     Moreish Bistra     Referencje     Aktualności     Kontakt        
 

Przekąski

PRZEKĄSKI ZIMNE

Mozzarella z szynką parmeńską, rukolą i pieczonymi figami
Tarta z kurczakiem, pomidorami i czrnymi oliwkami
Roladki z szynki parmeńskiej, grzuszki i rukoli
Antipasti z wędlinami, oliwkami i marynowanymi warzywami
Grilowany ser tofy z bok choy, suszonymi pomidorami i tamaryndowym sosem
Pieczona kuleczki z ricotti i szpinaku na salsie z mango
Sushi różne
Szparagi zawijane w szynkę parmeńską z mozzarellą
Grzybowy Quish z pieczoną szynką parmeńską i malinowym sosem
Crostini z pastą z czarnych i puree pomidowym i pieczonym karmazynem
Pieczony serek brie z miodem i orzechami
Carpaccio z ziemniaków marynowanych z truflami
Tymbaliki z kurczaka
Ser kozi z wędzonym łososiem, rukolą, kwaszoną śmietaną i pomidorowym sosem
Tatar z tuńczyka ze śmietaną, czerwonym pieprzem i buraczaną galaretką
Carpaccio wołowe z pieczarkami, caparami i parmezanem
Rilette z kaczki z pistacjami sosoem winogronowym. Galaretką i suszonym płatkiem ananasa
Koktail z krewetek, mięty i bazylii
Bruszetta z bobem, miętą i parmezanem
Mini tarty warzywne z szynką parmeńską
Zasmażana na białym winie cykoria z boczkiem i czosnkiem
Antipasti z wedlin włoskich i marynowanych warzyw
Pieczone ziemniaki z suszonymi pomidorami, orzeszkami pini z warzywnym sosem
Razowy tost ze szparagami, kaparami i parmezanem
Mini tarty z chorizo, kozim serem i brokułami
Grilowany ser halloumi z orzechami pecan i figami
Brushetta z marynowaną piersią kaczki i pomidorowym chatney
Cukinia grilowana z papryką, serem pleśniowym i szynką parmeńską
Roladki z łososia z kaparami i młodym szpinakiem
Tajskie krewetki w sosie z czuszki i brązowego cukru ( w kieliszkach )
Grilowany kozi ser na grzance z brzoskwiniami i pistacjowym olejem
Grilowany kurczak na liściach sałaty z ogórkową salsą
Bliny z łososiem, kwaśną śmietaną i kawiorem
Grilowany ser holumi z gruszką i rukolą
Rostis z buraczków z wędzonym łososiem i hrzanowym sosem
Burritos z pieczoną papryką, szpinakiem i serem chedar
Bruszetta z marynowanym łososiem z chrzanowym cremem
Frittata z fetą, groszkiem i miętą
Terrina z szynki z marynowaną czerwoną kapustą
Tymbaliki drobiowe z sosem lemonkowo pomarańczowym
Marynowany tuńczyk z awokado na chrupiącej tortilli
Mini tarty grzybowe
Koktail z kraba, awokado, rukoli w sosie limonkowym
Fajitas z kurczaka i czuszki
Jagnięcina z bambusem i pomarańczami na liściach sałaty
Camembert z groszkiem cukrowym, pieczarkami i karczochami
Terrina z buraczków z śmietaną i pałeczkami z chleba razowego
Melon w szynce parmeńskiej na concase pomidorowym polane pesto z chrupiącym parmezanem
Rolada z kaczki z pistacjami, sosem żurawinowym, galaretką i suszonymi płatkami ananasa

Usługi kateringowe - Catering Warszawa - Wypożyczalnia zastawy stołowej
© 2009 Firma cateringowa MOREISH CATERING Warszawa
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt & cms: www.zaler.pl